Ajuntament de Reus
Recollida de mobles i altres voluminosos
Nota Important!
L'horari de recollida és de dilluns a divendres, de 21:00 a 6:00.
L'horari per deixar el voluminós és de dilluns a divendres, de 18:00 a 21:00, i s'ha de deixar el mateix dia que la data de recollida marcada en la petició.
L'hora màxima per demanar la recollida al mateix dia és les 21h. Qualsevol petició posterior a les 21h. la recollida es farà a partir del dia següent, segons la data de recollida marcada.
Podeu obtenir més informació en el següent enllaç: https://www.reus.cat/recollida-de-residus
DADES PERSONALS
NIF *
NOM *
COGNOMS *
CORREU ELECTRÒNIC *
TELÈFON
DADES DEL VOLUMINÓS A RECOLLIR
ADREÇA *
     
DATA DE RECOLLIDA *
DESCRIPCIÓ DEL VOLUMINÓS *
OBSERVACIONS
DOCUMENTS ADJUNTS
Formats permesos (jpg i pdf). Tamany màxim de l'arxiu (4 Mb).
D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.
www.reus.cat
© Ajuntament de Reus Plaça del Mercadal · 43201 Reus
977 010 010 · ajuntament@reus.cat