Your browser does not support JavaScript!

www.reus.cat
El web de la ciutat de Reus


REGISTRE ELECTRÒNIC DE L'AJUNTAMENT DE REUS

Actuar com a persona interessada

Quan demanis el tràmit a nom teu usant el teu certificat de persona física o facis el tràmit per la teva empresa/entitat usant el certificat de representant de l’empresa/entitat.

Iniciar tràmit

Actuar com a persona representant

Quan demanis el tràmit en nom d'una altre persona física o jurídica i el certificat que uses no és el de la persona representada.

Iniciar tràmit

AJUDA

Quin tipus d'identitat digital necessito i com puc obtenir-la per fer un tràmit telemàtic?

Et recomanem que accedeixis a la carpeta si estàs obligat o et vols relacionar electrònicament amb l’Ajuntament d’acord a la normativa.


Aspectes legals

Aquest registre electrònic està regulat conforme a l'Ordenança municipal d'Administració Digital.

La presentació telemàtica en el registre electrònic municipal un dia inhàbil, d'acord al calendari de la seu electrònica als efectes del còmput de terminis, s'entendrà realitzada la primera hora del primer dia hàbil següent, excepte que una norma permeti expressament la recepció en un dia inhàbil.

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, General de Protecció de Dades i la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals, us informem que les vostres dades seran incorporades als sistemes de tractament de l’entitat del Grup Municipal de la ciutat de Reus a la que us dirigiu (en endavant, l’ “Entitat”) amb la finalitat de dur a terme la gestió específica de la seva sol·licitud i/o facilitar la comunicació. Es poden preveure cessions de dades personals a altres ens municipals per tràmits i gestions administratives i a tercers col·laboradors necessaris per la consecució de les finalitats, així com les cessions per previsió legal. No es realitzaran transferències internacionals de les seves dades ni l’adopció de decisions automatitzades. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i altres drets legalment establerts, així com consultar informació addicional sobre el tractament amb les dades de contacte que apareixeran un cop hagi iniciat el tràmit en qüestió.


Requeriments Tècnics

Pot consultar els requeriments tècnics en la següent pàgina.

Guia de requeriments tècnics i FAQs


Incidència o suggeriment

En cas de patir alguna incidència tècnica o voler fer un suggeriment, ho pot notificar omplint el següent formulari

Segueix-nos a les xarxes socials

instagram twitter facebook